Nutrition

Nutrition eller näringen vi tillför våra kroppar är otroligt viktig, särskilt om du idrottar. I annat fall riskerar du i bästa fall att du inte får den utveckling du önskar, men i värsta fall bryter du ned din kropp. Det är ett stort plus att veta vad du äter, vilken effekt intaget av mat har på dig och hur du kan förändra matintaget och därigenom skapa bättre förutsättningar för en god hälsa.

Jag kan hjälpa dig med allt detta. Genom att först beräkna din omsättning av energi kan jag föreslå hur mycket energi du bör tillföra din kropp genom mat samt vilka beståndsdelar den bör bestå av. Detta kan du enkelt följa genom en enkel app, där du registrerar ditt dagliga intag av mat samt aktivitetsnivå. Mycket påverkas av din aktivitetsnivå både på fritiden och i ditt arbete. Mycket beror även på vilket mål du har med din träning. Kanske är det att gå ned i vikt på sikt, eller att bygga muskler?

Pris för beräkning av energiomsättning och beståndsdelar av mat – 795 kr

En mer omfattande insats är att skapa ett sex-veckors schema med mat som du gillar, där allt är näringsberäknat. Beräkning av energiomsättning och beståndsdelar måste först utföras.

Pris för sex-veckors schema – 2995 kr

Tveka inte att kontakta mig vid eventuella frågor.

Kontakta mig

nutrition