Funktionell styrketräning

Jag är certifierad styrketräningsinstruktör och hjälper dig gärna med funktionell styrketräning på gymmet eller utomhus med vikter eller kroppsvikter. Styrketräning är otroligt viktigt, särskilt för äldre människor eftersom man tappar mycket muskelmassa med åren. Genom att aktivt styrketräna bygger du inte bara upp dina muskler, utan stärker även senor och ligament. På så sätt skapar du en stark kropp som orkar med livets utmaningar på ett mycket bättre sätt.

Som styrketräningsinstruktör är jag mycket engagerad i mina klienter. Jag ser en stor utmaning i att förändra människors sätt att se på träning och sig själva. Med det menar jag att det är en sporre för mig att arbeta med klienter som inte tidigare har tränat på det här sättet tidigare och kanske brottas med ohälsa i någon form.

Jag vill gärna se längre samarbeten, för när jag lär känna dig vet jag hur jag ska pusha just dig i rätt riktning. Jag är inte som många andra styrketräningsinstruktörer som skriver ut samma träningsprogram till alla klienter. Med mig får du innan passet veta vad vi ska fokusera på, för när jag lär känna dig, lär jag mig var dina gränser går på riktigt, eller om det är hjärnan som säger stopp.

Vi arbetar på gymmet eller utomhus, vad som passar dig bäst. Jag samarbetar med ett par bra gym i Huddinge och Västberga. Om det gäller andra gym kan eventuell avgift tillkomma, liksom reseersättning.

Missa inte att jag även arbetar med kosten, som givetvis är otroligt viktig för att nå resultat. Jag hjälper dig att beräkna din omsättning och berättar för dig hur du bör äta, oavsett dina mål. Läs mer om nutrition.

Tveka inte att kontakta mig när det gäller funktionell styrketräning.

Kontakta mig

Funktionell styrketräning