Privat löpcoach i Stockholm

Jag har flerårig erfarenhet som privat löpcoach i Stockholm för människor på alla nivåer. Jag är även certifierad löpcoach via Runacademy.

Oavsett vilka personliga mål du har med din träning så kommer vi nå fantastiska resultat tillsammans! Som löpcoach är jag mycket engagerad och tränar tillsammans med dig på din nivå.

Jag som löpcoach kan hjälpa dig med löpskolning, löpteknikträning eller helt enkelt finna eller återfinna glädjen med löpning. För mig spelar det ingen roll om du är nybörjare, motionär eller tävlingslöpare. Vi sätter mål i samråd och uppfyller dem tillsammans.

Innan vi startar vårt samarbete kommer jag ställa ett antal frågor angående din skadehistorik, mål med din träning och annat som är viktigt. Syftet med den är att skapa ett träningsupplägg som passar dig perfekt.

Jag vill gärna ha längre samarbeten där vi lär känna varandra och där jag lär mig hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Jag är stationerad i Vistaberg, Huddinge där det finns utmärkta träningsförhållanden när det gäller backträning, landsväg, grus och skog. Om du vill att jag tar mig någon annanstans tillkommer reseersättning enligt prislista.

Hör av dig idag, så når vi höjder tillsammans!

Kontakta mig