Löpträning för din idrottsförening

ibland kan det vara nödvändigt med att komplettera sin vanliga träning med löpträning i olika former. Genom att anlita en duktig löpcoach så säkerställer ni att ni lär er rätt teknik. Det finns även möjlighet att kombinera löpträning med fysträning.

När du utövar en idrott tenderar träningen ofta att bli monoton och med kompletterande löpträning kan du bland annat förbättra din explosivitet och uthållighet. Dessutom verkar löpningen skadeförebyggande och stärker ligament, muskler och leder. Bara genom att förbättra löpsteget kommer spelaren både att förbättra sin snabbhet, men även uthållighet eftersom löpningen blir mindre resurskrävande för kroppen.

Jag har tidigare arbetat med elitaktiva ungdomar i fotboll och då har vi anpassat löpträningen efter rörelsemönstret inom fotbollen. Träningen har då genomförts individuellt, men går givetvis lika bra att utöva i grupp, eller lagvis. Det spelar ingen roll vilken idrott ni utövar, om ni är en elitförening eller breddförening och löpträningen kan med fördel kombineras med fysträning för bästa resultat.

Jag ser gärna längre samarbeten med föreningar som ser långsiktigt och där jag kan arbeta regelbundet med ett eller flera lag veckovis.

Det finns givetvis möjlighet att fokusera på enskilda spelare eller en mindre grupp.

Hör gärna av er, så diskuterar vi förutsättningslöst hur jag kan hjälpa er.

Kontakta mig

Löpcoach idrottsförening